fbpx

Redo för ett smartare boende på ett smartare läge?

Smart är ett nytt bostadshus om ca 40 effektivt planerade lägenheter i kompakt format. Lägenheterna är i snitt ca 30 kvm och vår ambition är att skapa smarta- och kostnadseffektiva bostäder i ett spännande hus på ett spännande läge.

Läget i korsningen vid Spånehusvägen och Båstadsgatan nära St Knuts Torg, Folkets park och Möllevångstorget ger dig Malmös mest medryckande och kreativa puls alldeles runt knuten.

Kort sagt. För den som ser det smarta i det lilla.
Ska du bo Smart då är det dags att anmäla ditt intresse nu!

För att kunna registrera din anmälan, tillhandahålla mer information om och administrera ditt intresse i bostadsprojektet kommer Sundprojekt Intressenter AB (556712-2212) (”Sundprojekt”) behandla de personuppgifter som du lämnar ovan. Sundprojekt är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Om du samtycker har du rätt att kontakta Sundprojekt och begära information om personuppgiftsbehandlingen och begära rättelse, radering eller begränsning av, samt göra invändningar mot, personuppgiftsbehandlingen. Du har även rätt att få en kopia på de personuppgifter som Sundprojekt behandlar.
Mer information om behandlingen hittar du här.